Selecione seu idioma

domingo, 19 de fevereiro de 2012

Global Alert: Miljø er global sikkerhet! #Norge #Irland


Bevaring av miljøet, global oppvarming, klimaendringer, global oppvarming, smeltende isbreer, bevegelsen av tektoniske plater, jordskjelv blir hyppigere og større omfang, solstormer og deres konsekvenser i moderne medier kommunikasjon og sikkerhet er topp prioritet i dagens verden.

Miljø er global sikkerhet som påvirker rike og fattige, sosialister, kommunister, kapitalister, kristne, muslimer, store og små verdens makter.

Jordskjelv, orkaner, alvorlige stormer, kraftig regnvær, skred, flom, stigende havnivå, er katastrofer som slå ned husene til de fattige, men også å utslette regional og verdensøkonomien, infrastruktur, offentlige estrura, forårsake sosial kaos urban kaos, og bak katastrofer inntreffer epidemier og andre helseproblemer og helse generelt.

De fattige av de fattigste regionene er at den første terningen, men de rike betaler regningen for begravelser, mat og den påfølgende gjenoppbygging, i en dominoeffekt som rammer alle i sluttoppgjøret.

For ikke å nevne spørsmålet om ly for flyktninger og spredning av sykdommen, som rammer alle.

Uten et miljø bevares og trygge avlinger av korn og andre matvarer blir ødelagt, er veier og bruer skylt bort.

Ingen planer om å bevare miljøet, sikkerheten til våre store byer verden rundt er forpliktet.

Miljøkatastrofen store proporsjoner, som allerede skjer, for eksempel, truer varmen i Russland sikkerheten av kjernefysiske våpen, plantasjer, påvirker hele økonomien.

Flom i Pakistan er helt ødelagt økonomien i landet, for ikke å nevne helsespørsmål, helse, infrastruktur, katastrofale tap for bedrifter og stat, som hadde tatt flere tiår å bli gjenfunnet i en region som allerede er fattige og trengende.

Ødeleggelsen i Haiti er et annet eksempel.

Orkanen Katrina forårsaket en massiv ødeleggelse i USA, selv i tilfelle av en rik økonomi, tapene er enorme.

Miljø er like farlig som en kjernefysisk krig eller fall en meteor av store proporsjoner.

Hvis jorda ikke våkne opp til behovet og viktigheten av miljøet, vil naturressurser være uttømt i 50 år, drastisk påvirker fremtiden til siviliserte menneskeheten.

Snart, veldig snart, innen maksimalt 50 år, er vi uten vann, rene elver, hav og deres ingen mat, ingen trygge områder for bygninger, og moderne teknologi til ingen nytte i møte med slike viktige saker.

Herskerne i alle land, organisert samfunn, offentlige etater, institusjoner, internasjonale organisasjoner, skoler, universiteter, kirker, bedrifter, til slutt, vi trenger alle å advare om at det haster med å ta vare på miljøet, vårt hjem, som er planet jorden.


RUI SANTOS DE SOUZA
Brasil, Curitiba 6. august 2010 - 11h: 17